DWO Vr1 – RKAVV Vr1

      Reacties uitgeschakeld voor DWO Vr1 – RKAVV Vr1

Zaterdag 27 augustus was de laatste wedstrijd in de bekerreeks deze werd met wisselend succes gespeeld als voorbereiding op de nieuwe competitie.
De eerste wedstrijd werd met 0 – 4 verloren van Floreant en zoals je al hebt kunnen lezen werd er uit tegen RVC ’33 een gelijkspel gehaald.

Deze wedstrijd was tegen RKAVV een oude tegenstander uit de 2e klasse van vorig seizoen. Die laatste wedstrijd werd toen nog met 6-0 verloren.
Nu dus een nieuwe start. DWO begon niet goed aan deze wedstrijd door enkele omzettingen in de achterhoede en dat had al snel een drama effect en werd de tegenstander snel in het zadel geholpen en keken we tegen een 0-2 achterstand aan.

Herpakken was dus wel heeel noodzakelijk, dat lukte gelukkig en er werden verschillende leuke aanvallen geplaatst. De tegenstander bleef gevaarlijk en kon steeds een overwicht op het middenveld creëren, maar het lukte ze niet meer om nog meer doelpunten te scoren.
DWO kwam steeds meer in het spel en werd ook wat brutaler en dat resulteerde in de 1-2 en kort daarop de 2-2. De drinkpauze halverwege de 1e helft had dus geholpen. Zo werd de rust bereikt.

Na rust trok de tegenstander fanatiek ten aanval en DWO kwam flink onder druk te staan. Na veel tegenhouden en moeilijk voetballen door veel balverlies en foute pases kwam de tegenstander dan toch weer op voorsprong 2-3. Dit was waarschijnlijk de Wake Up Call voor DWO want vanaf hier werd er beter gevoetbald en liep de passing een stuk beter.

Een kwartier voor tijd werd de 3-3 ingeschoten na goed doorgaan van de spits en even later werd er met een gericht en een super fraaie trap de 4-3 gemaakt.
De tegenstander was door de gelijkmaker al zo verbluft dat alle weerstand na de laatste treffer ook geheel verdwenen was en de wedstrijd makkelijk kon worden uitgespeeld.

De tegenstander heeft en kan een paar dagen nog steeds niet geloven dat ze hebben verloren maar volgens mij moet je meer doelpunten maken dan je tegenstander.

Lees hier het verslag van RKAVV

 

Sharing is caring!