RVC 33 Vr1 – DWO Vr1

      Reacties uitgeschakeld voor RVC 33 Vr1 – DWO Vr1

Vanavond 23 augustus werd de 2e bekerwedstrijd gespeeld en wel in Reeuwijk. Om 18.30 werd er verzameld bij de Boerderij en daarna met de supporters op naar RVC 33. Het was een schitterende avond om te voetballen. Dwo won de toss en koos er natuurlijk voor om met de laagstaande zon in de rug te gaan beginnen.

Dat had de nieuwe aanvoerdster Femke slim gedaan. Er waren toch nog wel wat pijntjes hier en daar maar we starten met 2 wissels en nog 1tje voor als het echt moest.

Er werd afgesproken dat er een drinkpauze halverwege was i.v.m. de warmte. Nu konden we echt gaan beginnen en de scheidsrechter blies op zijn fluit voor de 1e helft. RVC begon voortvarend de aanval te zoeken maar DWO kon gemakkelijk overeind blijven en zelfs de nodige plaagstootjes uitdelen. Echt gevaarlijk werd het allemaal niet van beide kanten.

Er werd wel voortdurend de combinatie gezocht door DWO en de bal werd goed teruggekaatst richting middenveld vanuit de voorhoede maar uitgespeelde kansen leverde dit niet op. Een kleine onoplettendheidje in de achterhoede leverde wel direct een doelpunt op voor RVC.

DWO had de beste kansen tot nu toe maar Daisy, Camilla en Romy kwamen niet verder dan de keepster.

De scheids blies voor de drinkpauze en Thijs kon nog even de puntjes op de ï zetten. Dit hielp wel want de achterhoede met Thirza, Iris, Femke en Annemiek liet verder geen graspriet overeind staan om de bal te veroveren voor DWO. Die inzet en onverzettelijkheid werd dan ook gelukkig eens beloond. Annemiek was na goed doorgaan op het middenveld in balbezit gekomen en schoot maar eens op de goal. Tja mis dacht ze en draaide zich al om. De keepster dacht dit waarschijnlijk ook en liet de bal daarom maar door de handen glippen. 1-1 dus. Annemiek heeft haar goal zelf niet gezien. De rest van het team wel.

Daarna was het snel rust en konden de meiden even uitrusten.

De 2e helft ging beginnen en de zon was volledig onder en de lichtmasten gingen aan. De wedstrijd ging redelijk gelijk op en neer maar het middenveld met Danielle, Jessie, Deveny namen toch wel het heft in handen. Helaas werd er door DWO niet meer gescoord en mochten we achterin nog wel eens een beroep doen op Lindsay om de ballen op te rapen want we moesten toch wel alert blijven.

De pijntjes waren toch wel weer gekomen en Janine was al in de 1e helft het eerste slachtoffer, nr 2 was Iris. Dit leverde wel wat omzettingen op . Kayleigh stond haar mannetje voorin en Anouk kwam Tirza aflossen na een tik op haar been.

De stand bleef 1-1 en iedereen heeft gespeeld vanavond en er werd heel aardig gevoetbald, leuke en mooie combinaties. Meer rust aan de bal is nog nodig maar dat gaat er zeker komen.

Zaterdag om 15.00 uur thuis tegen RKAVV en wie weet pakken we dan wel die 3 punten.

 

 

Sharing is caring!