VDL vr1 – DWO vr1

      Reacties uitgeschakeld voor VDL vr1 – DWO vr1

Op 3/9 werd de reis naar Maassluis ingezet. Met genoeg auto’s maar met maar 13 vrouwen, waarvan er ook nog blessure gevallen bij zaten.

Het begin was goed en al snel stond DWO met 0-1 voor en er werd goed gevoetbald. De combinaties waren goed en de bal werd steeds goed ingespeeld. Vele kansen werden zomaar om zeep geholpen door onzorgvuldig de eindpass te geven of we zijn toch wel sterker dan scoren we dadelijk wel.

Omdat het warm was werd er een drinkpauze genomen. Dit was meteen het beging van het einde. Denk dat ook de scheidsrechter wat last had van de warmte wan een bal vol in het gezicht bij een speelster van DWO leverde een penalty op. Hevig bloedend uit haar neus werd zij naar de zijlijn gebracht voor verdere verzorging.

De scheids verontschuldigde zich bij voorbaat mocht hij het verkeerd hebben gezien, maar… de penalty werd toch gegeven en benut dus 1-1. Dit was ook de ruststand.

Na de thee was het een onmachtig DWO wat zich het langzame tempo van de tegenstander liet opdringen en de wedstrijd ging gezapig verder.

Bij een corner werd de keepster zowat met bal en al in de goal geduwd maar de scheid wees gewoon naar de middenstip  2-1 achterstand dus en eigenlijk ook nog verdiend als je zo sterk begint en je kansen niet  benut.

Er werd vanaf dat moment toch wel veel druk naar voren gegeven door DWO en gevaarlijke afstandsschoten werden uitstekend gekeerd door de kleine keepster. Helaas lukte het niet meer om de bal in het goal te schieten en waren de eerste verliespunt daar, geheel onnodig.

Zaterdag maar gewoon door gaan en laten zien dat jullie het echt wel kunnen.

 

 

 

Sharing is caring!