DWO MO15-1 – Leidschenveen MO15-1: 6 – 2 (2 – 0)

      Reacties uitgeschakeld voor DWO MO15-1 – Leidschenveen MO15-1: 6 – 2 (2 – 0)

Zaterdag 15 oktober 2015

Door: Damiean

De wedstrijd begon op het echte gras met de bal voor DWO. De meiden speelden goed over en kwamen na een kwartiertje spelen goed langs de zijkanten eindelijk op 1-0. Lotte M was de doelpuntenmaker.  Al snel kwam 1 van de zusjes Taytelbaum met de 2-0. Jaydah scoorde, door een goeie sprint vanaf de rechterkant, scoorde langs de keeper de 2-0. De wedstrijd liep rustig verder terwijl er niet echt veel bijzonders gebeurde tot aan het fluitsignaal. Het is rust.

De meiden in de kleedkamer luisterden gelijk goed naar Dennis. Nou ja, dat had Dennis gewild. De meiden waren meer bezig met praten dan met luisteren. Maar goed, er werden toch een paar dingen vertelt en gewisseld en we konden de 2e helft in.

De 2e helft begon en DWO ging rustig verder met scoren. Na paar minuten scoorde Demi de 3-0 via een assist van Jaydah. Een intikkertje maar toch langs de keeper. Niet lang daarna kwam Danique met de 4-0. De meiden hadden door dat de tegenstander langzaam aan geen zin meer had en op elkaar aan het mopperen waren. Na weer een wissel tussen Angel en Jaydah was het Angel’s beurt om te scoren. Met een afstandsschot over de keeper heen, die ze nog bijna had tegengehouden, toch het doel in. 5-0.

De meiden dachten dit wordt een makkie met 5-0 voor en niet lang meer te spelen. Maar toch kreeg de kleinste van het veld een kans om tegen Jara te score. De tegenstander scoorde de 5-1. Aftrap weer voor DWO.

Verder spelen en opnieuw druk zetten. DWO pakte de bal en zorgde voor de aanval. Vanaf de linkerkant kwam de bal de 16 meter in en velen probeerde te scoren maar het lukte niet. Tot de bal bij Demi kwam en ze haar voet er tegenaan zette en de 6-1 maakte. Met zo’n grote voorsprong kon het bijna niet meer fout gaan. Maar met een paar gemiste kansen, waaronder Jaydah 2 keer 1 op 1 met de keeper en een paar voorzetten die niet werden afgemaakt, pakte de tegenstander de bal af en scoorde heel snel de 6-2. Niet snel na deze laatste goal was het afgelopen.

De scheidsrechter gaf het signaal dat de wedstrijd was afgelopen.  DWO won met 6-2 en ging lekker patat eten.

Sharing is caring!