Dwo Vr1 – Ariston Vr1 1-0 15 oktober 2016

      Reacties uitgeschakeld voor Dwo Vr1 – Ariston Vr1 1-0 15 oktober 2016

Uiteindelijk dan toch nog het verslag van deze wedstrijd. Het begon ook al weer raar want er werd thuis op een ander tijdstip gespeeld dan dat de vrouwen gewend zijn. Waarom ? De tegenstander kon anders niet. Ok, dan zullen onze tegenstanders ons natuurlijk ook ter wille zijn als wij problemen  hebben, we gaan het zien.

Over de gehele wedstrijd kan ik heel kort zijn, onze tegenstander was half Engels en dat voetbal werd ook gespeeld. Kick en rush en wij gingen daarin mee. Jammer maar ja dan ga je je de problemen zelf op de hals halen. Want dat kunnen onze vrouwen niet, dat spelletje.

Keer op keer werden ze overlopen omdat ze de bal veel te snel een ros naar voren gaven, net als de tegenstander. Maar die werd gevaarlijk en wij niet. Niet dat er uitgespeelde kansen waren voor de tegenstander dat was weer te veel van het goede, maar dreiging was er steeds.
Zo werd de rust gehaald met de 0-0 op het bord.

Na de thee zou het wel beter gaan. De trainer zou ze wel influisteren hoe het beter moest. Zo brak dus de 2e helft aan.

Gelukkig hadden de meiden niet geluisterd naar de trainer en gingen ze gewoon verder waar ze in de 1e helft mee waren begonnen. Onrustig voetbal onnauwkeurig inpasen en anders de bal een ros naar voren en maar kijken wie er achter aan ging.

Uiteindelijk 20 minuten voor tijd kon Jessy de bal er in tikken na een corner van Deveney en zo was daar de uiteindelijk winnende treffer. De tegenstander zette nog wel aan en probeerde de druk op te voeren maar we hielden stand en uiteindelijk konden we toch de drie punten weer in de tas stoppen en de 4e wedstrijd op rij werd winnend afgesloten.

Aanstaande zaterdag 29 oktober de uitwedstrijd tegen en in ‘s-Gravenzande om 12.45 uur.

Ik zelf zal er niet helaas niet bij kunnen zijn, zit voor hele belangrijke besprekingen voor het overwinteren van het team op Curacau. 😉  Succes

Sharing is caring!