2017 begint met een leuk toernooi

      Reacties uitgeschakeld voor 2017 begint met een leuk toernooi
  • Datum: 7 januari
  • Verzamelen: uiterlijk 10:00 uur
  • Aanvang: 10:30 uur
  • Finale: tussen 14:00 uur en 14:30 uur
  • Prijsuitreiking tijdens de nieuwjaarsreceptie vanaf 14:30 uur

We kunnen het nieuwe jaar niet beter beginnen dan met een leuk toernooi. We nodigen daarom alle meiden en dames uit om deel te nemen aan deze jaarstart en daarmee weer eens aan te tonen dat wij als meidenafdeling van jong tot ouder een grote onderlinge verbondenheid hebben.

Tijdens dit toernooi hebben we tijd vrij gemaakt voor een gezellige gezamenlijke lunch en voor penaltyschieten en natuurlijk moedigen we ons favoriete team aan tijdens de finalewedstrijd.

We sluiten af met de prijsuitreiking tijdens de nieuwjaarsreceptie.

Om eens te laten zien hoe gezellig het is bij de meidenafdeling krijgen de meiden die bij de jongens voetballen een speciale uitnodiging om met ons mee te doen. Dan kunnen we ze gelijk vertellen over onze plannen voor het volgende seizoen.

De trainers zullen in de groepsapps vragen of er afmeldingen zijn, maar natuurlijk verwachten wij alle meiden en dames op deze gezellige start van 2017. De meiden die bij de jongens voetballen kunnen zich bij mij aanmelden via DWOschijf5@gmail.com

Ik zie jullie allemaal graag op 7 januari.

Namens de Schijf van 5,

met vriendelijke groet,

Jan Paul van der Hel

Sharing is caring!