Maense Vr1 – DWO Vr1 2-4 25 november 2016

      Reacties uitgeschakeld voor Maense Vr1 – DWO Vr1 2-4 25 november 2016

Vandaag moesten we naar Rotterdam om deze wedstrijd te spelen. Het was niet zo lang rijden om in de Spaanse polder te komen alleen parkeren was even wat moeilijker. Maar dat lukte gelukkig. Zodat wij op tijd konden beginnen. Gelukkig dacht de tegenstander hier anders over. Waarom zou je je druk maken over de schemering die steeds eerder komt in deze donkere dagen. Niet op tijd beginnen betekent dus later eindigen en dat op een veld zonder licht. Nou ja veld? Volgens de meesten van ons kwamen er net de koeien vanaf. Hier kon je niet op spelen, maar uiteindelijk werd er toch gefloten door de scheidsrechter om te beginnen. Maar ja scheidsrechter????

Een schooljongetje van net 18 die zijn sociale leven op het veld waarschijnlijk ook bij hield want de mobiel kwam niet van zijn gezicht los. Of hij dan alles gezien heeft betwijfelen we maar af en toe floot hij als de vrouwen van Maense riepen dat hij moest fluiten.

Laten we het voor de rest maar kort houden het veld, de scheids, ons voetbal alles was slecht.

Gelukkig was er 1 wel goed en die scoorde 3 x dus dat was mooi meegenomen. Kim bedankt jij was top.

Volgende week weer in het Westerpark om 14.30 uur tegen VDL

 

Sharing is caring!