Summercamp Heino (1)

      Reacties uitgeschakeld voor Summercamp Heino (1)

Hoe was het in 2016?

We gaan ook dit jaar weer naar Summercamp Heino (https://heino.nl/). We hebben vorig jaar met meiden en begeleiding een heerlijk ontspannen kamp beleefd  met leuke activiteiten, veel plezier, lachende meiden die van ‘s-ochtends vroeg tot ‘s-avonds (sommigen zéér) laat heerlijk uit hun dak gingen. Voor sommigen was het ‘s-ochtends wel weer vroeg ontbijten, maar ja, dat is de prijs die je dan betaald voor het nachtbraken. En de meiden geven het niet graag toe, maar op de terugreis hebben toch heel veel meiden een oogje dicht gedaan om even een paar uurtjes slaap in te halen en de geruchten fluisterden dat menig kleine meid zondagavond een traantje heeft weggepinkt vanwege de heimwee naar de gezelligheid.

En zo willen we straks ook weer op het komende kamp terugkijken.

Wat gaan we doen?

We vertrekken vrijdagmiddag 9 juni en komen zondagmiddag 11 juni weer terug. Het organisatiecomité en de activiteitencommissie zijn al druk bezig met de voorbereiding en ondertussen is de reservering van het kamp binnen en gaan we ook van start met het regelen van de financiën.

In diverse berichten op de website gaan we jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen van het kamp, de formulieren die we nodig hebben en het programma. Wist u trouwens dat er zich 73 meisjes/vrouwen hebben aangemeld voor het kamp. Het wordt echt een grandioze happening.

Financiën

Allereerst moeten we nu de financiën regelen. Daarom vragen we jullie om € 70,= over te maken naar NL60 INGB 0704 1350 35 t.n.v. J.P. van der Hel o.v.v.  DWO-kamp en naam speelster/vrijwilliger en team.

Het heeft niet onze voorkeur, maar je kunt ook contant betalen in de kantine op 14/2/2017 of 16/2/2017 als we van 18:30 uur tot 19:30 uur jullie bespreekpunten opnemen voor de eerstvolgende S5-vergadering. Wij zorgen dat je daar een kwitantie voor krijgt.

Wij willen jullie verzoeken te zorgen dat jullie betaling uiterlijk 28/2/2017 bij ons binnen is. Mocht dit niet lukken, laat het ons dan, onder vermelding van de reden, even weten op mailadres DWOSchijf5@gmail.com en vermeldt daar dan bij wanneer we de betaling wel kunnen verwachten.

Sharing is caring!