Vrijwilligers gezocht voor ons Meidentoernooi

      Reacties uitgeschakeld voor Vrijwilligers gezocht voor ons Meidentoernooi

 

Op zaterdag 13 mei organiseren wij weer ons jaarlijkse Hendri Koobstoernooi, een fantastische dag voor onze meidenteams, waarop wij 44 teams verwachten te ontvangen in een gesplitst ochtend en middagprogramma. ‘s-Ochtends spelen MO11 en MO13 en ‘s-middags MO15, MO17 en VR2.

Op deze dag zijn onze coaches en scheidsrechters weer druk in de weer om er een geslaagde dag van te maken, maar dat gaat niet lukken zonder uw hulp.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons helpen als:

  • gastheer/gastvrouw
  • veldcoördinator
  • wedstrijdcoördinator
  • activiteitencoördinator

Wij vragen geen voetbaltechnische zaken van u. Ook zijn er begeleiders uit de toernooicommissie voor alle zaken waarvoor wij u inzetten. Zij kunnen u wegwijs maken en bij hen kunt u terecht met uw vragen. Alleen, die begeleiders hebben wel een groot aantal extra handjes nodig om alle zaken die dag netjes voor elkaar te krijgen en onze meiden en gasten een onvergetelijke dag te bezorgen. Ook voor de enthousiaste meiden, vanaf ongeveer 11 jaar, hebben wij een aantal taken, die zij, tijdens het dagdeel waarop zij niet hoeven te voetballen, kunnen uitvoeren langs de velden terwijl zij hun clubgenoten aanmoedigen.

Meldt u aan bij de coaches of via meidentoernooi@svdwo.nl

Namens onze meiden alvast bedankt.

Met sportieve groet,

Jessica Jouvenaar, Toernooicommissie.

 

Sharing is caring!