Charlois vr1- DWO vr1 2-0 (0-0) Wedstrijd van twee gezichten

      Reacties uitgeschakeld voor Charlois vr1- DWO vr1 2-0 (0-0) Wedstrijd van twee gezichten

De eerste helft was DWO de bovenliggende partij op alle fronten werd de tegenstander overklast.

De opbouw van achteruit was vaak oogstrelend om te zien. De ene aanval na de andere verliep met goed combinatie voetbal. Femke die vaak diep ging Daisy die aan het sleuren was in de voorhoede het zag er allemaal mooi en goed uit.

Na ongeveer 20 minuten spelen een aanval over rechts  Romy werd aangespeeld de vlag van de grensrechter bleef naar beneden de bal wordt van bijna de achterlijn  voorgegeven op Milou die hem vlekkeloos in schoot. Een loepzuivere goal maar wat doet de grensrechter hij steekt snel zijn vlag omhoog en het doelpunt gaat niet door. Buitenspel zegt de scheidsrechter onbegrijpelijk en niet uit te leggen wat een  niveau. Er is een wetmatigheid in het voetbal dat een inkomende speler niet buitenspel kan staan. Je moet dit alleen willen zien het moment van spelen is bepalend en toen stond de spits niet buitenspel. Jammer dat zo’n mooie aanval niet werd beloond met een doelpunt.

Dwo liet zich niet uit het veld slaan en bleef de aanval zoeken wat redelijk wat kansen opleverde. Charlois stelde hier weinig tegenover af en toe een afstandsschot maar verder kwamen ze niet.

De rust werd gehaald met de stand 0-0.

In de rust werd er noodgedwongen gewisseld omdat twee speler niet door konden.  

Was het in de eerste  helft de scheids- en grensrechter die Charlois in het zadel hield nu was het DWO  zelf. Vanuit het niets werd de rechtsbuiten van Charlois volledig vrij voor de keeper van DWO gezet, die liet deze buitenkans niet onbenut en scoorde de 1-0.

Door dit misverstand in de verdediging begon Charlois er in te geloven. Met opportunistisch voetbal en vooral de beuk erin werd DWO teruggedrongen. De koppetjes gingen naar beneden en er werd niet meer gelopen. De strijd en het combinatievoetbal van de eerste helft was verdwenen het middenveld kreeg de ballen nog maar mondjesmaat bij de  voorhoede die niet echt meer een vuist kon maken.

De twee nul was een rommel goal vanuit een corner de bal werd niet goed weggewerkt en de spits van Charlois liep er tegenaan 2-0.

Dames een onnodig verlies dit zijn wedstrijden die kunnen jullie winnen als je blijft voetballen en blijft lopen. Zoek de strijd en ga niet staan wachten tot die bal naar je toe komt.

Sharing is caring!