Wedstrijd van mooi opbouwend voetbal. Foreholte vr1-DWO vr1 0-4

      Reacties uitgeschakeld voor Wedstrijd van mooi opbouwend voetbal. Foreholte vr1-DWO vr1 0-4

Een mooi maar winderig voetbalveld in voorschoten met twee ploegen die wilde voetballen.

De opdracht waarmee de spelers van Foreholte het veld in kwamen was  duidelijk vroeg storen en druk zetten op de achterhoede.

De eerste 10 minuten waren dan ook rommelig en zoeken naar de vrije speler ging moeizaam.De achterhoede liet zich echter niet intimideren en voetbalde zich onder de druk uit, door goed combinatie voetbal.

Na ongeveer 14 minuten werd het eerste doelpunt gemaakt door Jeanine een afgeslagen aanval die door Foreholte niet goed werd weg gewerkt. De bal viel voor de voeten van Jeanine die met een simpel geplaatst balletje de 0-1 kon aantekenen.

Na deze goal ging het snel de opbouw van achter uit en het mooie combinatie voetbal kreeg de overhand. Door de bal vaardigheid en techniek werden er soms hoogstandjes op het (kunst)grasveld gelegd waar je als liefhebber van kan genieten.

De 0-2 kon dan ook niet uitblijven een corner die door Milou werd ingekopt De 0-3 was identiek een  hoekschop en Miliou die raak kopt.

Dwo bleef goed combineren en de 0-4 kon niet uitblijven deze kwam tot stand door een strafschop. Milou schoot hem onhoudbaar binnen.

De eerste hattrick van dit seizoen gemaakt dor Milou.

Na de rust bleef DWO de bovenliggende partij aanval na aanval werd er opgezet van uit de achter hoede en het middenveld.

Vandaag klopte alles mooi voetbal en prachtige combinaties. Lindsey had weinig te doen vandaag maar wat zij deed was geweldig.

Een afstand schot op het goal die zij met een snoekduik uit het doel bokste.

Chapeau!!!

Dames een wedstrijd om van te genieten en in te lijsten met als enig puntje van kritiek het benutten van de kansen.

Wat blijft hangen is dat Foreholte een goed elftal heeft wat opbouwend wil voetballen. Het is dan ook vreemd dat zij zo laag staan en zo weinig wedstrijden nog hebben gewonnen. Dit zal wel met geluk te maken hebben en het wennen aan de derde klasse maar een team waar we zeker nog van gaan horen.

Een compliment wil ik maken naar de scheidsrechter geweldig gefloten.

Sharing is caring!