DWO vr1 geeft 2 punten weg

      Reacties uitgeschakeld voor DWO vr1 geeft 2 punten weg

DWO vr1 Ariston vr1 (1-0) 1-1 25 november 2017

DWO vr1 speelde vandaag tegen Ariston vr1, de toss werd gedaan door de pupil van de week Gwen  Goeman, onder het toeziende oog van scheidsrechter Schaap.

Hierna sneed de pupil van de week als een haas door het gehele team van Ariston en scoorde heel beheerst in de linker beneden hoek.

 

 

 

DWO vr1 begon goed aan de wedstrijd maar wist niet echt tot kansen te komen. De tegenstander probeerde het om met veel hoge ballen en snel druk te zetten een overwicht te creëren. Er werd goed onderuit gevoetbald, maar echt gevaar leverde dit niet op.

Zo kabbelde de wedstrijd verder. Na een mooie actie over links ging Daisy goed door en scoorde de 1-0. Zo werd de rust gehaald.

Er moesten de nodige omzettingen worden gedaan zo kwam Benthe er in voor Thirza en Danielle voor Annemieke. De wedstrijd ging verder net zo als de 1e helft. Het middenveld had het wel moeilijker na de omzetting en verloor haar greep langzaam en Ariston vr1 werd sterker. De tegenstander is een team met veel nationaliteiten, maar overwegend Engels en zo werd er ook gevoetbald.

Romy werd daar de dupe van, zonder dat de scheids daar actie op ondernam, en moest even later noodgedwongen het veld verlaten met een stevige voetblessure. Hiervoor kwam Jessie.

Ook Iris kon daarna niet meer verder en moest worden gewisseld, Kayleigh kwam voor haar in het veld. Dit bracht veel omzettingen in het team en het spel werd heel onrustig. De bal werd bijna niet meer weggewerkt. Helaas in de laatste minuut viel ongelukkig toch de gelijkmaker. Hierna floot de verder goed leidende scheids voor het einde.

Hopelijk zijn de blessures volgende week weer geheeld en pakken we de punten mee uit Maasdijk.

Sharing is caring!