DWO vr1 weigert zichzelf te belonen

      Reacties uitgeschakeld voor DWO vr1 weigert zichzelf te belonen

DWO vr1 – Velo vr1 (0-1) 2-2 11 november 2017

Vandaag weer een thuiswedstrijd en wel tegen Velo vr1. Onze pupil van de week was dit keer Julia van de Berg. Nadat zij de toss tussen de beide teams had geregeld, de scheidsrechter van dienst deze keer de Hr. v.d. Berg (geen familie) had geïnstrueerd nam ze de aftrap en scoorde een fraai doelpunt.

Hierna kon de wedstrijd gaan beginnen. Velo vr1 nam de aftrap en was gelijk nadrukkelijk aanwezig. DWO vr1 liep nog wat te zoeken, niemand wist waar naar, maar na goed 2 minuten lag de bal achter de keepster en stond er 0-1 op het scorebord. Dat was een behoorlijke domper voor alle toeschouwers en de staf. Werd het weer zo’n middag, nee toch.

Moeizaam ging DWO vr1 verder en werd er iets meer tegenstand geboden, maar de passing bleef slecht en er werd daardoor heel veel onnodige energie verspild. Het was vooral tegenhouden voor de DWO vr1. Velo vr1 was wel degelijk in de passing en speelde rustig de afvallende bal weer richting het goal van DWO vr1. Iedere 2e bal was voor Velo vr1. Heel veel gevaarlijke acties kwamen er niet uit maar de keepster van DWO vr1 moest nog wel een paar maal handelend optreden om verdere schade te voorkomen. Zo werd de rust gehaald met een 0-1 achterstand en moesten er in de kleedkamer wat flinke aanwijzingen worden gedeeld met het team.

Na de limonade begon het weer en direct van af de aftrap was het dit keer DWO vr1 wat direct het voortouw nam. Wel goeie passes en wel de juiste keuzes om in te spelen, het duurde dan ook niet lang totdat Iris van achteruit goed op kwam en met een formidabele dribbel Milou in staat stelde de verdiende gelijkmaker in te schieten 1-1. De aanwijzingen in de rust en de noodzakelijke omzettingen waren goed uitgepakt. De gehele 2e helft was het nu vooral DWO vr1 die de touwtjes in handen had en totaal niet meer in gevaar kwam. Het kon ook niet uitblijven of ook de 2-1 viel na een goed genomen corner van Deveny die ingekopt kon worden door Jessie de kleinste van het team. Het overwicht was groot.

Zo en nu lekker verder voetballen en kijken of ook de 3-1 kon worden gemaakt. Zorgvuldig werd de bal rondgespeeld en er werd weinig balverlies geleden. Velo vr1 kon niet veel uitrichten en moest het allemaal over zich heen laten komen, roeide als het nodig was de bal recht naar voren. De eindstreep was in zicht en de overwinning was een feit, zo werd er de laatste minuten ook gevoetbald, beetje slordig, beetje helemaal niks. Velo vr1 kreeg in de 91e minuut een vrije trap en die bal ging richting DWO goal en door een samenloop van slordigheden lag de bal achter de keepster en was het 2-2. Dat was wel even een domper.

Hierna werd er nog wel afgetrapt en werd er vol gas gegeven richting het doel van Velo vr1 met wel wat kansen maar de einduitslag bleef 2-2. Een gemiste kans dames en een wedstrijd duurt totdat de scheids af fluit. Velo vr1 was wel content met deze volgens hen terechte uitslag, uw verslaggever niet echt.

Volgende week een uitwedstrijd bij Zestienhoven.

 

Sharing is caring!