DWO vr1 sluit 2017 met overtuigende zege af

      Reacties uitgeschakeld voor DWO vr1 sluit 2017 met overtuigende zege af

DWO vr1 – Sparta vr1 (2-0) 2-0 9 december 2017

Op veld 6 moest er deze dag worden gespeeld om dat al het (gewone)gras was afgekeurd. Een vreemd veld voor de de vrouwen van DWO, maar bijna zonder te mopperen werd er rond 15.15 afgetrapt. 3 kwartier later als dat de planning en de eerdere aanvangstijd was opgegeven. 1 ding was zeker we zouden eindigen met kunstlicht.
Van te voren was er met gemengde blik naar de ranglijst gekeken naar wat de tegenstander had gedaan en dat was zeer wisselend maar wel met goeie resultaten tegen aansprekende tegenstanders.

De 2 teams begonnen eerst wat voorzichtigjes aan de wedstrijd op dit vreemde veld maar na een mooie voorbereidende actie werd Iris bereikt, die stond noodgedwongen linksbuiten want haar knieblessure was van dien aard dat zij achterin niet heel erg lang uit de voeten zou kunnen.
Iris startte even de brommer en liep zo naar het doel en de 1-0 was een feit. Dat was een mooie opsteker want de tegenstander was nog niet echt in het spel voorgekomen. DWO vr1 voetbalde vol zelfvertrouwen en er waren mooie acties te zien. Niet alles lukte natuurlijk maar er werd in ieder geval met veel zelfvertrouwen en concentratie gespeeld.

Na een goeie 20 minuten wederom een pass op Iris die maar weer de brommer startte en de 2-0 lag in het doel. De tegenstander had tegen deze rushes niet veel in te brengen. Niet alleen tegen deze rushes maar echt gevaarlijk werd Sparta vr1 echter niet.
Helaas gaf Iris na ongeveer 35 minuten aan niet meer verder te willen en werd uit voorzorg gewisseld en Benthe kwam in het veld op de linksbackpositie en zo kon Daisy weer op linksbuiten gaan spelen.
De achterhoede vandaag onder leiding van Marit samen met Annemiek centraal speelde voortreffelijk, evenals op rechtsback Thirza. Zo werd de rust ingegaan met de voorsprong van 2-0
De goed leidende scheidsrechter gaf wel aan dat het licht snel aan zou moeten na de thee.

Dit gebeurde bij het begin van de 2e helft en zo werd er afgetrapt. Het spelde golfde op en neer en de combinaties werden goed en snel uitgevoerd en soms op de 4kante meter. Het middenveld met Femke(C), Jeanine en Deveney speelde goed en liepen alle gaatjes dicht en zorgden de goeie passing naar de voorhoede met Jessie, Milou en Daisy.
Deveney moest geblesseerd aan haar heup het veld verlaten en Daniëlle kwam haar vervangen. Ook Kayleigh kwam er nog in voor Jessie die moegestreden het veld verliet.
Met haar verschrikkelijke snelheid was zei nog een kwelduiveltje voor haar tegenstandster en bijna was ze trefzeker, maar helaas. Het leverde geen doelpunten meer op, alle mooie acties waren op het laatst net te hard of te onzuiver. Of de keepster van Sparta vr1 kon ingrijpen.
De keepster van DWO vr1 Lindsay was er vandaag alleen maar om de ballen in het strafschop gebied op te rapen of achter de doellijn vandaan te halen.
Zo eindigde de wedstrijd en was iedereen wel tevreden met de uitslag.
Nu genieten van de feestdagen en de winterstop.

Iedereen hele fijne kerstdagen en een goed en gelukkig 2018 en zien we elkaar volgend jaar weer op het voetbalveld.

Sharing is caring!