DWO vr1 verliest nipt van koploper Den Hoorn vr1

      Reacties uitgeschakeld voor DWO vr1 verliest nipt van koploper Den Hoorn vr1

17 februari 2018 Den Hoorn vr1-DWO vr1 (2-0) 3-2

Met 15 vrouwen plus de trouwe supporters werd de reis naar Den Hoorn ingezet maar zonder hoofdtrainer/coach Tijs van Leen deze was ziek en kon dus helaas niet mee. Zijn taak werd vandaag overgenomen door assistent-trainer Nick van Doorn.

De wedstrijd begon en DWO vr1 begon goed met veel druk naar voren. De tegenstander leek wat onder de indruk, helaas met een tegenstoot was daar een foutje en dat werd genadeloos afgestraft en stonden we 1-0 achter. Er werd zeker beter gespeeld als de week ervoor maar deze tegenstander was niet de minste en alle zeilen moesten worden bijgezet.
Helaas viel even later de 2-0. Zeker een domper want DWO vr1 had ook best kansen om te scoren maar het zat niet mee.

Bij een corner voor Den Hoorn vr1 vond de tegenstandster van Femke het nodig om wapperend met haar armen voor haar te gaan staan. De scheids zag het minzaam aan, Femke ging dit toen ook maar doen. Toen ontwaakte bij de tegenstandster het “Suarez momentje” en beet ze?????? De scheidsrechter floot af toen de bal gespeeld was en tijdens het weglopen maakte ze nog een opmerking die mensen met het “syndroom van down” geen eer aan doet.
De scheidsrechter gaf haar direct een rode kaart, helaas was zijn geheugen na de wedstrijd niet meer zo goed dat de kaart ook op het formulier stond en dus niet werd doorgegeven.

De rust werd ingegaan met een 2-0 stand en er was werk aan de winkel voor DWO vr1.

De tweede helft begon DWO vr1 fanatiek en na een minuut of 5 werd er met een schitterend afstandsschot gescoord door Jessie van net buiten de 16. 2-1 Alles kon nog. De aanval werd steeds meer gezocht maar scoren lukte helaas (nog) niet. De tegenstander stond steeds goed in de weg en alle pogingen gingen steeds net naast of over.
Bij een spaarzame uitval was de tegenstander wel fortuinlijk en wij heel slordig om haar zo het het hele middenveld te laten oversteken, een schuiver in de hoek en het stond 3-1.

Dwo vr1 moest naar voren en 10 minuten voor tijd na een goed ingebrachte corner scoorde Daniëlla de 3-2. Zeker nog 10 minuten te gaan en alles werd uit de kast gehaald en de kansen regen zich aan een. Maar helaas de gelijkmaker werd niet gescoord ondanks alle inzet en opgelucht haalde Den Hoorn vr1 adem en DWO vr1 ging zonder punten terug naar Zoetermeer.

Sharing is caring!