DWO VR1 wint openingswedstrijd van seizoen met 5-0

      Reacties uitgeschakeld voor DWO VR1 wint openingswedstrijd van seizoen met 5-0

22-9-2018 DWO VR1-Scheveningen VR1 5 – 0 (4 – 0)

De wedstrijd begon met behulp van de pupil van de week Amy Korebrits

De foto’s van haar doelpunt zijn helaas in het water gevallen.

De wedstrijd begon en DWO Vr1 begon gelijk met goed druk zetten en vastzetten van de tegenstander. Die kon er niet uitkomen en ieder bal was voor de DWO VR1. Het resulteerde binnen 4 minuten in 3 doelpunten. De eerste 2 waren van Kim en gelijk daarna  scoorde Daisy en stond het 3 – 0. Een wereldstart. Scheveningen kon zich daarna een beetje herpakken en het duurde tot de 25 minuut dat Romy de 4-0 kon scoren. Zo werd er ook gerust met deze stand op het scorebord.

Na de pauze was het weer lekker gaan regenen en na 55 minuten scoorde Deveney de 5 – 0. Dit werd ook de einduitslag want de scheidsrechter staakte de wedstrijd in de 68 minuut wegens vervelende incidenten van de zijde van Scheveningen.

Volgende week de uitwedstrijd tegen Sparta

 

Sharing is caring!