DWO vr1 neemt verdiend punten mee naar zoetermeer

      Reacties uitgeschakeld voor DWO vr1 neemt verdiend punten mee naar zoetermeer

Die Haghe vr1 – DWO vr1 (0-1) 0-1

Vandaag was het tijd dat oude tijden herleefden. Om 9.15 verzamelen bij de boerderij. Wie verzint het. Pupillentijd. Na het ritje naar Den Haag richting Kijkduin waren we ruim op tijd op Ockenburg.

De wedstrijd was op het hoofdveld en was ook op gras. Dat ging wat beloven, maar met een schitterend zonnetje werd er afgetrapt en de toon werd direct door DWO vr1 gezet richting het doel van Die Haghe. De ene aanval na de andere rolde over het gras. De passing vandaag was zeker goed en de inzet was voorbeeldig. Dit resulteerde in de 21 minuut in een schitterende treffer van Jessie. Daar na werd het een beetje matter en fletser het spel van DWO vr1. De aanvallen gingen nog wel door maar de afronding was het net niet. Zonder zich zelf te belonen met meer doelpunten die zeker gemaakt hadden moeten worden floot de scheids voor de rust.

Na de rust was het eigenlijk Die Haghe die probeerde aan te dringen en DWO vr1 liep vaker achteruit dan goed was. Waar was het dominante voetbal van voor de rust en het beging van de wedstrijd? Het was moeizaam en ook verdedigend werd het slordig.
Het was af en toe pompen en/of verzuipen. Geheel onnodig. Hoewel Die Haghe een leuk jong team heeft wat best goed kan voetballen was het aan de DWo vr1 zelf te wijten dat het een spannend slot werd.

Dit slot werd nog wel even uitgesteld want de scheidsrechter liet zowat 10 minuten langer spelen. Hij telde waarschijnlijk de tijd bij die de keepster van DWO vr1 de bal aan haar voet kon houden zonder tegenstander in de buurt. Of zoals speelsters gehoord hadden “ik fluit pas als het gelijk is”

Ondanks het vroege tijdstip toch de punten mee terug naar Zoetermeer.

Volgende week thuis tegen Velo Vr1 om 15.00 uur in het Westerpark

Sharing is caring!