DWO vr1 pakt weer 3 punten

      Reacties uitgeschakeld voor DWO vr1 pakt weer 3 punten

DWO vr1 – Velo vr1 (1-1) 2-1 20 oktober 2018

Vandaag aan het begin van de herfstvakantie stond deze wedstrijd op het programma. Onder toeziend oog en hulp van de pupil v.d. week werd de toss gedaan en daarna werd het eerste doelpunt na een lange rush gemaakt door Britt.

We konden gaan beginnen.
DWO vr1 begon gelijk goed en zette de tegenstander direct vast op eigen helft en met goeie combinaties werd het in de 7e minuut 1-0 door Marit.

Hierna was de herfstvakantie al begonnen voor DWO vr1 en was er van van het goeie voetbal helemaal niets meer over. Iedere 2e bal was voor de tegenstander. Onbegrijpelijk. Ondanks dat kwamen er toch nog kansjes om de voorsprong uit te bouwen maar toch was het vooral tegen houden zonder echt uitgespeelde kansen voor Velo vr1.

Dit kon natuurlijk niet goed gaan en Velo vr1 maakt in de 27e minuut de gelijkmaker 1-1. Velo vr1 is een goed voetballende ploeg maar DWO vr1 was vandaag zeker in de eerste helft niet in goeden doen.

Na de thee begon het weer een beetje te draaien bij DWO vr1 en werden de combinaties weer goed uitgevoerd. Iedereen wilde de bal wel weer hebben en roste hem niet zo maar weer naar voren. In deze fase kwamen er door het betere spel meerdere kansen maar daar werd dan toch weer slordig mee omgesprongen.

Uiteindelijk was het in de 73e minuut dat Deveney direct scoorde uit de corner die zij nam. In de uiterste hoek. Een verdiende voorsprong 2-1. Dit werd niet meer uit handen gegeven en de wedstrijd rustig uitgespeeld. Weer 3 punten en dat is belangrijk.

De selectie en begeleiding willen graag nog de hulptrainer en zijn gezin bedanken voor de heerlijke brunch in de aanloop naar deze wedstrijd.

Volgende week gelukkig weer pupillentijd voor de uitwedstrijd bij Hazerswoude Boys aanvang 10.30 uur

 

 

 

Sharing is caring!