DWO vr1 wint uitwedstrijd bij Hazerswoude Boys vr1

      Reacties uitgeschakeld voor DWO vr1 wint uitwedstrijd bij Hazerswoude Boys vr1

Hazerswoude Boys vr1 – DWO vr1 (0-2) 1-5 27 oktober 2018

Vandaag was het weer pupillentijd voor het voetbal. Om 9.15 verzamelen!! Sommige meiden waren net thuis en konden gelijk door.

Het was ook nog slecht weer en er werd zelfs al gekeken of er geen afgelasting was want er moest weer op echt gras worden gespeeld. Gelukkig ging het gewoon door en toen de wedstrijd begon werd het ook nog droog, zelfs aan het eind kwam het zonnetje nog bijna echt door.

DWO vr1 begon goed en doortastend en zocht voortdurend de aanval. De tegenstandsters hadden niet veel in te brengen en na ongeveer 15 minuten was het dan ook de 0-1 van Kim.  Die had het vandaag helemaal, maar dat straks. Zoals zo vaak geven we dan de tegenstander de mogelijkheid om weer te gaan voetballen en geven we onnodig de bal weg. Na wat verbale  aanwijzingen van de kant door de technische staf werd het weer goed opgepakt en Kim maakte haar 2e voor de rust.

Na de thee begon het weer en werd er direct druk gezet maar slordig spel en onnodig balverlies en DWO vr1 werd achteruit gedrukt, dit kon natuurlijk niet goed blijven gaan en ja hoor 1-2 volkomen onnodig.

Tijd voor wat wisselingen en ja het begon weer te lopen en de druk werd de tegenstander wat te veel. Wat de keepster niet kon tegenhouden deed de speelster wel en met een mooie save ging de bal over. Een pingel dus en….. een rode kaart toch. De scheids dacht daar anders over en gaf slechts geel???

Maar ja Jessie ging hem natuurlijk verzilveren en het was 1-3. Weer een beetje meer rust voor de vrouwen van DWO.

En het ging daarna weer echt lopen de combinaties werden goed en strak ingespeeld en ja hoor gelijk na de penalty ging Kim weer goed door en het was  eerst 1-4 en even later weer Kim de uiteindelijke eindstand 1-5.

Weer eens een wedstrijd met meer dan 1 doelpunt verschil. Top gespeeld.

Dinsdag 30 oktober de uitwedstrijd tegen Rijnvogels vr2 en zaterdag de topper tegen
Maense vr1 om 15.00 uur in het vertrouwde Westerpark.

Sharing is caring!