DWO vr1 wint verdiend van Maasdijk (2-1) 3-2

      Reacties uitgeschakeld voor DWO vr1 wint verdiend van Maasdijk (2-1) 3-2

Vandaag stond de wedstrijd tegen Maasdijk op het programma. De tegenstander had problemen met het tijdstip van 3 uur dus was er afgesproken om 4 uur te starten.

Na de toss werd afgetrapt door de pupil van de week Olivia en die ging als een speer naar de goal en scoorde een mooi doelpunt.

 

 

 

 

Hierna werd er afgetrapt en een heel knap voetballend Maasdijk maakte het DWO vr1 moeilijk en in de 5e minuut al werd er gescoord na wat geklungel in de verdediging en stond het 0-1.

Dat was even schrikken en er moesten mouwen worden opgestroopt en zo geschiedde. Er werd hard gewerkt en goed gevoetbald, mooie combinaties en in de 25e minuut was het Daisy die de sterkste  was in het duel en de 1-1 maakte met een knappe schuiver in de hoek.

Zo dat was goed voor de hartslag en DWO vr1 ging in hoog tempo door ook al was Maasdijk niet alleen aan het verdedigen ook zij kwamen er af en toe goed uit maar echte doelkansen waren er niet.

Wel voor DWO vr1 in de 32e minuut na een mooie pass vanuit het middenveld kreeg Romy de bal en met wat Tita tovenaar bewegingen speelde zij de bal breed naar Marit en die kon zo binnen tikken en  stond het 2-1. Een beauty.
Maasdijk stelde hier wel veel aanvalskracht tegenover maar de verdediging van DWO vr1 kon de aanvallen wel afslaan. Zo werd het rust.

dav

De 2e helft begon weer en Maasdijk kwam iets anders uit de kleedkamer en dacht het fysiek wel even om te gaan draaien. Gelukkig greep de scheidsrechter steeds bijtijds in bleef het een voetbalwedstrijd ook al waren er steeds wel wat nare overtredingtjes en ongecontroleerde acties.

Er werd verder door de beide teams goed gevoetbald maar DWO vr1 bleef de bovenliggende partij en kon Daisy in de 72e minuut uithalen van buiten de zestien met buitenkantje voet en was het 3-1.

Zo wedstrijd gespeeld zou je dan denken, nou Maasdijk niet en die zette in alles een tandje bij. DWO vr1 kreeg het moeilijk en zwaar en werd regelmatig zowel letterlijk als figuurlijk onder de voet gelopen.

In de 85e minuut werd het dan ook 3-2 door een communicatiefout tussen keepster en verdedigster, jammer en onnodig. Het lukte DWo vr1 dus wel om de punten in eigen huis te houden maar dit had eenvoudiger gekund en moet ook makkelijk kunnen gezien het voetbal.

Volgende week op pupillentijd naar Die Haghe.

Sharing is caring!