Rijnvogels vr2 – DWO vr1 Bekerwedstrijd

      Reacties uitgeschakeld voor Rijnvogels vr2 – DWO vr1 Bekerwedstrijd

Rijnvogels vr2 – DWO VR1 (1-0) 2-1 30 oktober 2018

Vanavond de uitwedstrijd onder erbarmelijke omstandigheden. Veel, heeel veel regen en wind noem het ook maar storm.

Dit was hoe de wedstrijd gespeeld moest worden, gelukkig wel voor beide teams.

We begonnen met de wind mee en dat was best aardig tegen deze tegenstander, die uitkomt in de 2e klasse en nog een beetje werd geholpen door speelsters uit het 1e die hoofdklasse spelen.

Onze vrouwen stonden hun “mannetje” en met goed voetbal werd de tegenstander zelfs onder druk gezet en dat wekte langs de kant best wel verbazing, vooraf was er al gehoord van als we dadelijk met 6 of 7-0 voor staan???? Gedurfde uitspraken.

DWO vr1 liet het natuurlijk zover niet komen en speelde gewoon haar eigen spelletje met veel inzet. De goal viel ongeveer na een half uur spelen en daar was niks op af te dingen. DWO vr1 had nog wel 2 x de lat geraakt maar ja het zat ook net even niet mee.

Zo werd ook de rust gehaald. Tijd om bij te warmen en droge spullen aan te doen. Er werden ook gelijk 3 wissels ingebracht en konden er dus 3 alvast wat rusten voor a.s. zaterdag.

Nu speelde Rijnvogels met de wind mee. Erg veel voordeel hebben ze daar niet uitgehaald, de meeste ballen die diep werden gespeeld haalden makkelijk de achterlijn, weinig spelinzicht.

DWO vr1 was lekker bezig met het vertrouwde spelletje en ja hoor over rechts de bal strak voor de goal en Kim kon hem er in schieten. De grensrechter dacht er echter anders over en stond er bij als een standbeeld met vlag in de hoogte. De scheidsrechter ging maar eens poolshoogte nemen van wat er was waargenomen. Buitenspel natuurlijk, de scheidsrechter trapte er niet in en het was 1-1 een mooi en reglementair doelpunt.

Dit was natuurlijk tegen verwachting van de tegenstander want die had wel verwacht dat het een walk-over zou worden met zo’n combinatie van 2 en 1. Er werd er nog maar 1 gebracht want verliezen dat zou toch niet. Na een scrimmage voor het doel was het de net ingebrachte speelster die de bal in het goal kon friemelen. Helaas 2-1

Onze vrouwen dachten zeker nog niet aan opgeven en gingen gewoon door en maakten het de tegenstanders zo moeilijk dat die meer bezig waren om de ballen weg te roeien dan te voetballen.

Na een hele mooie dieptebal op Kim schoot ze de 2-2 binnen. Schitterend!! Maar …. je raad het al, de grensrechter, zelfde pose!!! En ja hoor waar het vandaan gehaald werd, Jules de Korte had dit nog gezien maar de goal werd afgekeurd.

DWO vr1 liet zich toch niet van de wijs brengen en de tegenstandster van Kim had nog wel een gele kaart nodig om haar af te stoppen. Ook de “vriendin” van Milou was daar druk naar aan het solliciteren misschien zelfs wel rood (natrappen).

Helaas nog vlak voor tijd een kopbal van Jessie op de paal maar toen was het echt afgelopen en stond het 2-1 voor de tegenstander. “GEFELICITEERD”

DWO vr1 wij zijn trots op jullie om zo te spelen onder deze omstandigheden en we hadden hier noooooit gewonnen.

Op naar zaterdag om 15.00 uur in het Westerpark tegen Maense vr1

 

 

 

 

Sharing is caring!