Wedstrijd met twee gezichten

      Reacties uitgeschakeld voor Wedstrijd met twee gezichten

XerxesDZB  vr1 – DWO vr1 (3-1) 3-1 1 december 2018

Om 12 .15 uur werd er afgetrapt op het kunstgrasveld van Xerxes binnen 25 minuten stond DWO met 3-0 achter de doelpunten werden erg makkelijk weg gegeven.
De duels werden verloren en ook de tweede bal lieten we lopen het was duidelijk dat vandaag de wil om te winnen ontbrak.
Na ongeveer een half uur spelen kwam Lindsay bij het uitkomen in botsing met de rechtsbuiten van de tegenpartij. Zij kon niet door zodat Milou haar verving.
Na noodzakelijk wijziging in de opstelling kwam er meer rust in het spel en werd de aanval gezocht.
De eerste schoten werden losgelaten op het doel van Xerxes.
Na een hoekschop die niet goed werd weg gewerkt kon DWO met een mooi schot de aansluitings- treffer maken.

Na de rust kwam er een ander DWO uit de kleedkamer er was strijd en bezieling de aanval werd gezocht en al snel waren er kansen om op gelijke hoogte te komen.
Maar helaas de kansen resulteerde niet in doelpunten.
Dwo was de bovenliggende partij en speelde een goede tweede helft.
Snel en aanvallend voetbal maar net dat laatste tikje ontbrak.
De tegenstander kon hier weinig tegen over stellen er waren geen uit gespeelde kansen meer en met twee schoten op het goal uit de tweede lijn (waar Milou wel raad mee wist) was de wedstrijd gespeeld.
Als we alle halve – en hele kansen in de tweede helft bij elkaar zouden optellen en daar 50% van hadden benut waren we niet als verliezende partij naar huis gegaan, minimaal een gelijk spel had erin gezeten.
Xerxes is een prima tegenstander die graag wil voetballen en dat ook goed kunnen, om er een mooie wedstrijd van te maken met voldoende tegenwicht moeten wij vanaf de aftrap bij de les zijn.

Sharing is caring!