DWO vr1 begint 2019 emotioneel

      Reacties uitgeschakeld voor DWO vr1 begint 2019 emotioneel

DWO vr1 – de Zwaluwen vr1 (1-2) 3-3 19 januari 2019

Vandaag stond de wedstrijd tegen de Zwaluwen vr1 op de kalender. Afgelopen dinsdagavond voorafgaand aan de training was bekend geworden dat Angela vrouw van de hoofdtrainer vr1 was overleden.

De wedstrijd begon met een indrukwekkende minuut stilte rond de middencirkel.

Hierna werd er dus afgetrapt. Het was een op en neergaande strijd. DWO vr1 had gelijk al de wedstrijd moeten beslissen gezien de kansen binnen de eerste 25 minuten. Helaas was het maar 1-0 en de tegenstander kwam goed terug in de wedstrijd. Zo goed zelfs dat de rust stand 1-2 was.

Na de thee kwamen de teams weer het veld op en DWO vr1 begon wel goed en het werd 2-2 er zat veel meer in maar veel foute keuzes en pech bal op de paal en we kwamen weer achter 2-3 ook bij DWO vr1 nog een bal op de paal dus die stand was toen 1-1. Er werd steeds meer druk op de tegenstander gezet en dat resulteerde in de 3-3. DWO vr wilde meer en met een corner vlak voor tijd ging zelfs de keepster mee naar voren. Helaas werd er even later afgefloten en was de 3-3 ook de eindstand.

Een moeilijke week en wedstrijd. Woensdag nog de crematie en dan zaterdag weer de uitwedstrijd tegen de koploper.

Sharing is caring!