MO15-1

Contactgegevens teambegeleiding: Vrijwilligerspagina

Nieuwe trainingspakken voor DWO MO15-1

dwo-mo15-teamfoto-nieuwe-trainingspakken-gob-zoetermeer-2

MO15 in hun nieuwe door Gastouderbureau Zoetermeer en blue sport & workwear gesponsorde trainingspakken. Achterste rij (vlnr): Damiaen (trainer), Jara, Birgit, Annelot, Kiki, Stefan (trainer), Lisanne, Lotte G. en Angel. Voorste rij (vlnr): Demi, Jamilla, Lotte M., Bo, Danique, Merel en Dennis (Coach)

De meiden van DWO onder de 15 hebben op begin dit seizoen trainingspakken in ontvangst mogen nemen. De pakken zijn beschikbaar gesteld door GOB Zoetermeer in samenwerking met Blue Sport & Workwear.  Het team is erg blij met de trainingspakken. Ondanks het warme weer heeft het team toch spontaan de pakken aangetrokken om een nieuwe teamfoto te maken.

Kinderopvangorganisatie GOB Zoetermeer sponsorde vorige jaar ook al 50 roze sporttassen voor de meidenteams van DWO en wilde dit seizoen iets meer doen. “Ik vind het heel goed dat kinderen sporten.”, zegt Vanessa Verschelden van GOB Zoetermeer, “ Bewegen is gezond en een teamsport is ook goed voor je sociale vaardigheden. Ik hoop dat de trainingspakken het plezier nog meer vergroten.”.

dwo-mo15-teamfoto-nieuwe-trainingspakken-gob-zoetermeer-achterkant-2                           IMG_6138

Willem Lorié van Blue Sport & Workwear was direct positief toen de vraag werd gesteld om als sportkleding leverancier mee te sponsoren: “Ik vind het heel leuk dat steeds meer meiden kiezen voor voetbal en daar wil ik graag onze naam aan verbinden.”.

Sharing is caring!